Ring og hør nærmere: +45 23 23 78 81

Vi designer og skaber behagelige lydmiljøer

…en slags Feng Shui for ørerne.

Audio Solutions arbejder med lydmiljøer I 4 forskellige områder; Klinikker, skoler, kontor og forretninger og tinnituspatienter* – alle 4 med samme enestående produkt! – Lydkollager. En lydkollage er lyde skabt af naturen og af komponisten og pianisten Anders Møller. En lydbase af ikke-menneskeskabte lyde: Hav, vind, skov, rislende vand, vindens susen osv. Disse lyde blandes sammen med elegante pianoanekdoter.

En Pianoanekdote er et lille ufuldendt stykke klavermusik uden fast struktur og metrik. Pianoanekdoter varierer i tilstand og varighed. Anekdoterne skaber sammen med den organiske baselyd et behageligt lydbillede i rummet - en slags Feng Shui for ørerne. Tilsammen er en lydkollage et stykke musik baseret på et organisk fundament. Vellyd og ganske unikt. Produkterne kan fås i et utal af variationer og i forskellig varighed fra 5 min. til 55 min.

Audio Solutions nye arbejdsområder inden for sygehus- og sundhedsområdet.

Alzheimers Demens

Audio Solutions arbejder I skrivende stund med en Sound Reminder til patienter og pårørende til alzheimers demens. Læs mere

Neonatal

Audio Solutions arbejder med at skabe bedre vækst- og helbredelsesmuligheder for for tidligt fødte børn, via afstressende og positivt associerende lydflader.

Søvnhjælp

Audio Solutions kan skræddersy nøjagtig den lydflade der skal til, for at få folk med søvnbesvær til at falde til ro. Angstdæmpende og vellydende i hovedtelefoner som aktivt “skruer ned” for de omgivende lyde der er på f.eks. sygehuse.